Elektrische Heaters Voor Moderne Architectuur

NL

Vaak lijken elektrische heaters niet goed te passen bij moderne architectuur. De heaters van Bromic zijn daar een uitzondering in. Doordat onze terrasverwarmers een strakke en luxueuze uitstraling hebben gaan ze helemaal op in zowel commerciële ruimtes, zoals hotels en restaurants, als in privé buitenruimtes. Breng uw moderne buitenruimten naar een hoger niveau met terrasverwarming.

Kenmerken Van Een Moderne Architectuur

Er zijn verschillende kenmerken waaraan u moderne architectuur kunt herkennen. Sommige van deze kenmerken worden gedeeld met industrieel ontwerp, waaronder een open vloerindeling, de aanwezigheid van strakke lijnen en de introductie van texturen om de minimalistische elementen visueel interessant te maken. Modern ontwerp verschilt met het industrialisme omdat het juist gebruik maakt van warme, natuurlijke materialen en duurzaamheid staat hoger op de prioriteitenlijst.

Meer kenmerken zijn:

  • Licht kleurenpalet
  • Veel glas en natuurlijk lichtinval
  • Afwerking is erg strak

Voordelen Van Elektrische Infraroodverwarmers in Moderne Ruimtes

Er bestaan verschillende voordelen van elektrische infraroodverwarmers in moderne ruimtes waaronder de verlengde gebruiksduur van de buitenruimten wat mogelijk is gemaakt door de gericht verwarmingsmethode. Infraroodverwarmers werken door straling uit te sturen die door mensen en objecten opgenomen kan worden en wordt vervolgens omgezet in warmte.

Door het gebruik van grote ramen in modern ontwerp, is buiten verbonden met de binnenkant. Terrasverwarmers zijn de ideale oplossing om deze verbinding het hele jaar heen te behouden doordat ze efficiënte verwarming bieden. 

Platina Elektrisch

Behouden Van Een Moderne Uitstraling Met Elektrische Terrasverwarming

Bij het kiezen van een nieuwe elektrische terrasverwarmers is het van belang om er een te kiezen die de moderne uitstraling van uw ruimte behoudt. In ons assortiment kunt u een heater vinden die perfect past bij uw buitenruimten.

Platina Smart-Heat™ Electric

De strakke uitstraling van de Platinum Smart-Heat™ serie sluit naadloos aan bij het ontwerp van moderne ruimtes. Gebouwd met roestvrij staal, deze heaters zijn beschikbaar in diverse vermogens. De Platinum Marine versie is speciaal ontworpen voor maritieme omstandigheden, waardoor ze perfect zijn voor superjachten en cruiseschepen.

Eclipse Smart-Heat™ Electric

Wilt u een innovatieve combinatie van LED verlichting en een moderne terrasverwarmer? Dan is de Eclipse Smart-Heat™ Electric iets voor u. Het cirkelvormig ontwerp is niet alleen een aanvulling op modern design maar deze heater functioneert ook als een losstaand ontwerpelement.

Montagemogelijkheden

De diverse montagemogelijkheden beïnvloeden het design en de uitstraling van uw ruimte op verschillende manieren.

  • Muurbevestiging: Muurbevestiging kan een goede oplossing zijn om gerichte warmte te geven in overdekte en onoverdekte ruimtes. Hiermee wordt een optimale warmteverdeling bereikt zonder dat er vloerruimte nodig is.
  • Plafond terrasverwarmers: Om een gelijkmatige dekking van warmte te krijgen in een overdekte ruimte kunt u het beste kiezen voor een plafond terrasverwarmer. Zulke heaters worden een integraal onderdeel van het moderne design van de ruimte.
  • Inbouw plafondverwarmers: Eenandere manier om terrasverwarmers aan het plafond te monteren is om ze in te bouwen. Inbouw terrasverwarmers kunnen geïnstalleerd worden met een Platinum Electric Inbouwset.
  • Mobiel: De draagbare Eclipse-verwarmers zijn flexibel en bieden warmte precies waar nodig. Als ze niet gebruikt worden, kunnen ze eenvoudig verplaatst worden.

Maak gebruik van ons ontwerpteam en onze gratis ontwerp service om een ruimte te ontwerpen die precies aansluit op uw wensen.

Categorieën